Sidor

torsdag 7 april 2011

Aleksis dop


För två veckor sedan, åkte vi till Fristad, Borås för att vara med när mitt yngsta barnbarn Aleksis döptes. Det var ett fint dop, lite annorlunda mot vad jag varit med om förut. Prästen var mycket familjär och det var inte sådär högtravande som det ju kan vara i kyrkan. Aleksis var bara halvglad när han fick vatten på huvudet, men...när han upptäckte vattnet i dopfunten sprack hela han upp i ett leende - åh plaska !!!! Going :)
Efter själva dopakten, kallade hon fram alla till dopfunten och visade upp vårt lilla under Aleksis Ozzy, han är så gudomligt söt!!!

                                                      Saga och Tindra vilar upp sig :)

Sedan var det kaffe, kakor och tårtor i långa rader - två bagarsöner ju, paketöppning och mingel. Det var många barn närvarande och då händer ju alltid något. Några lekte troligtvis med hissen, varpå en flicka fastnade, larmet gick och det blev ett fasligt liv. Brandkåren tillkallades och löste problemet. Ingen rök utan eld...Sagas kommentar när 4 brandmän stövlade in i lokalerna; "Vad är det???????"

Jag tyckte Sagas dop var minnesvärt med vitrysk präst, balalajka och Saga som fick hela församlingen att skratta, men Aleksis´ tog hem priset :)

                                                                       Goingar :)
                                                           Tony, Daniel och Aleksis
                                                   Min goa Robin med fästmön Isabella :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar